spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul Romanescu, „foc și pară” pe Strîmbulescu

  Primarul Romanescu, „foc și pară” pe Strîmbulescu

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este foc și pară pe directorul Centrului de Cercetare și Documentare «Constantin Brâncuși», pentru că nu a propus un proiect pentru restaurarea operelor lui Constantin Brâncuși.

  „Am avut foarte multe așteptări de la domnul Strâmbulescu și de la echipa de la Centrul «Constantin Brâncuși». Dumnealui are un mandat care expiră în acest an. Niciodată de când sunt primarul municipiului Târgu Jiu nu am auzit un director din cadrul Primăriei care să fi venit la mine cu o propunere și să nu găsească o soluție. De fiecare dată când directorul a venit și mi-a pus pe masă un proiect fezabil, nu povești, l-am susținut. Am foarte, foarte multe dezamăgiri pentru tot ceea ce se întâmplă la Centrul «Constantin Brâncuși», mai ales că este entitatea care administrează patrimoniul Brâncuși în municipiul nostru. Cu dumnealui sau fără dumnealui în funcția de director al Centrului «Constantin Brâncuși» vreau să cred că într-o perioadă imediat următoare Centrul «Constantin Brâncuși» își va face datoria. Din anul 2017 am avut anumite pretenții de la domnul Strâmbulescu și nu au fost îndeplinite. Pentru mine este o mare dezamăgire, chiar dacă ne cunoaștem de foarte mult timp, pentru mine Doru Strâmbulescu este o mare dezamăgire“, a spus primarul Romanescu la o emisiune de la 1 Plus Tv.

  „Nu mi-aș mai dori un Doru Strâmbulescu pe acea funcție“

  Primarul municipiului Târgu Jiu susține că nu mai dorește ca postul de director al Centrului «Constantin Brâncuși» să mai fie ocupată de Doru Strâmbulescu: „O să vedem când acest post de director va fi scos la concurs cine se va înscrie pentru ocuparea acestuia, însă nu mi-aș mai dori un Doru Strâmbulescu pe acea funcție. Mi-aș dori un om cu inițiativă, care să vină în fața Consiliului Local și al primarului municipiului Târgu Jiu și să propună proiecte fezabile. Eu m-am săturat de tabere de sculptură organizate cu zeci de miliarde și cenacluri literare în care fiecare vine și spune o poezie și pleacă cu bani acasă.

  Am văzut foarte mulți în pelerinaj la operele brâncușiene, dar nu a fost nimeni care să vină și să-mi pună pe masă un proiect fezabil. Nu a venit nimeni de la Centrul «Constantin Brâncuși» cu un proiect sau o propunere de realizare a restaurării operelor lui Brâncuși“.

  „Nu se face performanță dacă nu ești în permanență la serviciu“

  Marcel Romanescu spune că de câte ori l-a căutat pe Doru Strâmbulescu nu l-a găsit la locul de muncă: „Trebuie să vă recunosc că în puținele ori în care l-am sunat pe domnul Strâmbulescu, de cele mai multe ori l-am găsit ori plecat la București în delegație, ori cu o mică problemă de sănătate ori la diverse întâlniri culturale. Nu se face performanță în niciun domeniu dacă nu ești în permanență la serviciu și să găsești soluții“.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. De ce ne faceți să zâmbim, domnule primar? Dumneavoastră vorbiți de performanță? Ce ați făcut în 6 ani? Nimic. Absolut nimic. Ne acuzați că suntem proști, dar nu ne-am gândit să enumerăm proiectele de pe hârtie și numărul de angajați? Apropo, tot prin concurs au ajuns? Cu cine au concurat? Aruncați vina pe cei care vă incomodează și vorbiți despre Consiliul Local care se întâlnește de vreo 2 ani online, unde ar trebui să vină domnul Strâmbulescu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!