spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn nou șantier în Târgu Jiu

  Un nou șantier în Târgu Jiu

  Încă un cartier din Târgu Jiu intră în reabilitare. Este vorba despre zona Teilor unde sunt așteptate utilaje. Ca și cartierul vecin, Plopilor, disconfortul va fi major pentru cetățeni însă autoritățile promit sisteme noi de canalizare, iluminat pe led și spațiu verde cu noi locuri de parcare. Proiectul este finanțat din buget propriu.

  „Continuăm procesul de schimbare la față a cartierelor municipiului Târgu Jiu. Următoarea zonă care va fi modernizată este cartierul Teilor. O primă variantă a proiectului ne-a fost prezentată și urmează etapele până la demararea lucrărilor. Proiectul presupune modernizarea străzilor, introducerea de sisteme noi de apă și canalizare pluvială, introducerea iluminatului pe led ,amenajarea de spatii verzi și noi locuri de parcare. Lucrările sunt finanțate din bugetul local, iar astfel de proiecte vor fi implementate în întregul municipiul, cartier cu cartier”, a transmis viceprimarul Municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Niste cretini ,,sparg tot cartierul stau 1 an să-l facă daca sunt bani nu se gândesc la faptul că oamenii lucrează în schimb de noapte nu se gândesc decât să deschidă șantiere fără fnslzare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!