spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateSituație incertă la Ambulanța Gorj: nu se știe cine conduce instituția

  Situație incertă la Ambulanța Gorj: nu se știe cine conduce instituția

   

  Situația este incertă la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, unde mandatul actualului director, Traian Constantinescu, s-a terminat luni, 28 februarie.

  Nici Traian Constantinescu nu știa dacă va rămâne în funcția de director de la 1 martie, pentru că Ministerul Sănătății nu transmisese un ordin privind prelungirea mandatului acestuia sau de numire a unui alt director: „Nu pot să vă spun nimic, deoarece nici mie nu îmi este clar. Nu este prima dată când se întârzie. S-a mai întâmplat să se întârzie. În momentul de față nu am o decizie“, a spus Traian Constantinescu.

   

  Nu se știe când va avea loc concursul

   

  Traian Constantinescu a fost numit director interimar până la organizarea concursului, la fel ca și alți directori din țară, numai că, până acum, concursul nu a fost organizat și nici nu se știe când va avea loc.

  „Nu s-a stabilit nimic în legătură cu concursul. Ca și condiții de înscriere, cei de la Ministerul Sănătății ne-au cerut să nominalizăm persoanele care îndeplinesc condițiile, respectiv acel curs de management și condițiile de vechime în domeniul medical“, a precizat medicul Traian Constantinescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: