spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn nou bloc în zona Narcise

  Un nou bloc în zona Narcise

  Se semnează ordinul de ministru pentru primul bloc de locuințe sociale din zona Narcise. Este vorba de un imobil cu 8 etaje, 85 de unități locative cu destinația de locuințe sociale

  Autoritățile afirma că vor fi construite in special apartamente cu două camere. „Este primul din cele 5 blocuri ce urmează a fi construite aici și pentru care avem depusă documentația la Ministerul Dezvoltării.
  Întreaga zonă se va dezvolta simțitor în următorii ani, aici demarând deja lucrările la cel mai mare parc al orașului, pe o suprafață de 12 hectare, dar și o creșă cu 11 grupe. Mai mult, tot aici am stabilit construirea mai multor blocuri, urmând a acoperi cererea foarte mare de locuințe la nivelul orașului.
  Investiția este posibilă și datorită secretarului general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, Victor Banța, căruia îi mulțumesc pentru implicare. De asemenea, nu pot să nu menționez colaborarea foarte bună pe care o avem cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Proiectele noastre se materializează și le mulțumesc tuturor celor ce au pus umărul la implementarea lor!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!