spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn primar gorjean, „Politicianul anului”! Când poate primi premiul

  Un primar gorjean, „Politicianul anului”! Când poate primi premiul

  Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi, a trecut de etapa online a voturilor pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, care este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali. Evenimentul, care va avea loc pe 21 martie, are ca scop promovarea performanţei în domeniul social. Anul acesta, la categoria „Politicianul anului” a fost nominalizat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi, care în urma votării online, s-a și clasat primul!

  candidati-primarie-2016-3 gala polovragi

  Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali, dar şi a celor care au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Anul acesta, numeroși gorjeni au fost nominalizați la diverse categorii ale Galei și au șanse să fie premiați. La categoria „Politicianul anului” s-a clasat pe primul loc primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure. Acesta a fost votat de peste 4.555 de persoane. Andreea David, fiica primarului, și una dintre cele mai mari susținătoare ale sale, le-a mulțumit, în numele tatălui său, celor care l-au votat: „În numele domnului primar Epure Gheorghe, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru voturile acordate în etapa online din cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, categoria Politicianul Anului. În urma acestora, primarul s-a clasat pe primul loc astfel reușind să treacă în etapa următoare, etapa ce presupune jurizarea și desemnarea unui câștigător în urma analizei portofoliului de activitate. Vă mulțumim pentru ajutor și încredere!”.

  primaria-polovragi

  În seara de 21 martie, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului. Iată câteva dintre premiile Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2017: Premiul asistentul social al anului; Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; (…) Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituţia anului; Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială (…).

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: