spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateViscolul a închis circulația pe Transalpina. Un șofer din București a intrat...

  Viscolul a închis circulația pe Transalpina. Un șofer din București a intrat pe sectorul interzis și a rămas înzăpezit

  Viscolul de pe Transalpina a stricat planurile turiștilor care voiau să-și petreacă sărbătorile de iarnă în zona montană. Din cauza vremii nefavorabile, circulația a fost închisă, dar un șofer a „spart“ filtrul și a intrat cu o mașină BMW pe drum și a rămas înzăpezit.

  Viscolul a fost puternic iar lucrătorii de la Drumurile Naționale au luat decizia de a închide circulația dintre Novaci și Rânca, zonă turistică aflată la o altitudine de 1600 de metri.
  Zăpada ajunsă pe partea carosabilă nu putea fi îndepărtată, pentru că vântul puternic o aducea înapoi.
  Mulți turiști care aveau rezervări pentru a-și petrecere sărbătorile de iarnă în Rânca nu au putut ajunge, pentru că nu aveau mașinile echipate corespunzător cu lanțuri sau mașinile nu aveau tracțiune integrală, nici măcar după viscol.

  Un șofer a intrat pe zona închisă circulației și riscă să rămână fără permis

  Mai mult decât atât, un șofer a ignorat filtrul și a intrat pe sectorul pe care s-a luat decizia închiderii circulației și a rămas înzăpezit. Din cauza lui, toate utilajele de deszăpezire nu au mai putut să înainteze. Până la urmă, mașina a fost tractată de un utilaj de deszăpezire, pentru a fi scos din zona periculoasă.
  Șoferul riscă reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile conform Codului Rutier. „A fost anunțată poliția și va fi așteptat la Novaci“, a spus Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!