spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăAdministratieDemiteri la vârful Primăriei Târgu Jiu!

  Demiteri la vârful Primăriei Târgu Jiu!

  Incidentele care au favorizat schimbarea celor doi șefi din Primăria Târgu Jiu au fost comentate destul de puțin de primarul Marcel Romanescu, în ultimele zile. Cu toate acestea, edilul a prezentat miercuri seara o decizie cel puțin surprinzătoare. Șeful Poliției Locale și secretarul primăriei au fost destituit din funcții, la ambii luându-le locul două foste subalterne.

  „Vă prezint noul secretar al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, doamna Natalia Popescu, și noul director al Poliției Locale, doamna Nicoleta Krupenschi. După consultările din cadrul conducerii instituției, am luat această hotărâre, bazându-ne, în primul rând, pe profesionalismul și rezultatele de care au dat dovadă cele două doamne”, a transmis Marcel Romanescu.

  Florin Băluță revine pe postul de director adjunct în cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, iar Constantin Răduțoiu, jurist șef în UAT.

  „Le mulțumesc colegelor mele pentru că au acceptat această provocare și le doresc succes în activitate”, a completat primarul municipiului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: