spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO își pune în siguranță stația de distribuție a motorinei

  CEO își pune în siguranță stația de distribuție a motorinei

  Complexul Energetic Oltenia (CEO) ia măsuri pentru a preveni situațiile de urgență la anumite puncte de lucru ale companiei. Este vizată în mod special stația de distribuție a motorinei. Instalațiile respective trebuie să obțină atestatele privind protecția la explozie și incendiu.

  Astfel, administrația Complexului Energetic Oltenia a alocat suma de peste 54.000 de lei pentru întocmirea documentațiilor tehnice. Acestea sunt necesare pentru obținerea Atestatului GANEx și realizarea documentației privind protecția la explozie și de punere în conformitate a echipamentelor tehnice din cadrul stației de distribuție motorină în vederea atestării conformității cu cerințele normelor și standardelor în vigoare. Obținerea de la INSEMEX Petroșani a Atestatului GANEx și a raportului de protecție la explozie.

  Companiile foarte mari au propriile depozite și stații de distribuție de combustibil, având în vedere cantitățile uriașe care sunt folosite pentru funcționarea utilajelor și în general în procesul de producție. Prin urmare, este obligatoriu să fie luate măsuri pentru ca stațiile să fie conforme și să dețină avizele necesare de la autoritățile de profil.

  La nivelul Complexului Energetic Oltenia este nevoie de un management al riscurilor, având în vedere că există posibilitatea reală de producere a unor situații de urgență, prin explozii, incendii, alunecări de teren, inundații și altele. Așadar, este nevoie ca toate echipamentele să fie verificate și autorizate periodic, potrivit legii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: