spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicDiscuții accelerate între sindicatele și administrația CEO

  Discuții accelerate între sindicatele și administrația CEO

  Administrația și sindicatele din Complexul Energetic Oltenia se vor întâlni din nou peste câteva zile, în cadrul Comisiei de Negociere. Vor fi accelerate discuțiile pentru Contractul Colectiv de Muncă. Este vorba de un Act Adițional în care să fie negociate venituri mai mari pentru mineri și energeticieni. Liderii de sindicat solicită acordarea unor sporuri, precum și majorări de salarii. Acestea ar trebui să acopere inflația din ultimul an.

  Următoarea ședință din Comisia de Negociere sindicate-administrația este programată pentru ziua de luni. Negocierile ar trebui să fie finalizate până la finalul lunii martie. Astfel, orice beneficii ar trebui să fie acordate, începând cu data de 1 aprilie.

  Sindicatele au cerut o majorare de salarii, care să acopere inflația și în special creșterile de prețuri la alimentele de bază, utilități, combustibil sau la medicamente. La medicamente pentru că mulți dintre angajații Complexului Energetic Oltenia sunt bolnavi. Compania energetică are însă peste 11.000 de angajați și, având în vedere vânzările reduse de energie electrică, va fi greu de susținut fondul de salarii în acest an, plus o creștere solicitată de către federațiile sindicale reprezentative.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!