spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentPersoană imobilizată la pat, la un pas să moară într-un incendiu

  Persoană imobilizată la pat, la un pas să moară într-un incendiu

  Incendiu în comuna Bălești. O persoană imobilizată la pat a fost la un pas să își piardă viața. Din fericire echipajele de ajutor au ajuns la timp.

  ” ISU GJ a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o casă de locuit în comuna Bălești, sat Bălești.
  La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ GORJ.
  La sosirea echipajelor de pompieri, în casă se afla o persoana de sex feminin, în vârstă de 75 de ani, care era imobilizată la pat. Imediat s-a trecut la localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu evacuarea persoanei surprinsă de incendiu, aceasta fiind găsită în stare de inconștientă. După evacuare, victimei i-au fost aplicate manevrele de resuscitare la fața locului, acesteia revenindu-i semnele vitale, iar ulterior fiind transportată la spital de către echipajul SAJ Gorj”, a transmis ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!