spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăNationalLucruri pe care nu le știai despre World Series of Poke

  Lucruri pe care nu le știai despre World Series of Poke

  Probabil că majoritatea oamenilor nici măcar nu știau de World Series of Poker înainte de 2003. Chris Moneymaker a câștigat Evenimentul Principal în acel an, după ce s-a calificat la competiție prin intermediul unui satelit pe internet.

  De atunci, World Series of Poker aproape că a egalat popularitatea altor ocazii sportive, precum World Series of Baseball și Super Bowl-ul de fotbal.

  Și chiar dacă ați auzit cu siguranță de WSOP, probabil că sunt încă multe lucruri despre competiție pe care nu le știți. Iată câteva fapte despre World Series of Poker pe care probabil nu le știați. Puteți să vă antrenați și voi la poker pe gets bet casino!

   

  Toți câștigătorii turneelor WSOP primesc o brățară de aur

   

  Să te poți lăuda că ai câștigat un turneu la World Series of Poker este cel mai mare flex din comunitatea de poker. Apogeul carierei oricărui jucător de poker este câștigarea unui eveniment WSOP, iar lista jucătorilor cu cele mai multe victorii la WSOP în CV-ul lor include un who’s who al superstarurilor din poker. Jucătorii cu cele mai multe titluri WSOP din toate timpurile sunt celebrități ale pokerului: Phil Helmuth, Doyle Brunson, Johnny Chan și Phil Ivey, iar toți au ceva în comun. Există o tonă de bijuterii acolo!

   

  Brățările în sine au început simplu, cu o brățară de bază placată cu aur care costa undeva în jur de 500 de dolari, dar acum sunt absolut neprețuite. În timp ce toți câștigătorii World Series of Poker primesc o brățară de aur pentru vitrina lor de trofee, campionul de 10.000 de dolari al Main Event-ului primește o brățară absolut superbă, care este cu adevărat unică.

  Puteți vedea de ce brățara marelui eveniment este atât de excepțională atunci când o comparați cu un inel de Super Bowl, care are „doar” aproximativ 300 de diamante și 15 carate în total. Nu există un premiu mai important în tot sportul, iar cel care îl va câștiga va lua acasă o bijuterie absolut magnifică pe care să o poarte la încheietura mâinii.

  Phil Hellmuth are mai multe brățări WSOP decât oricine altcineva

   

  De departe cel mai mult decât oricine altcineva, Phil Hellmuth a câștigat 15 brățări World Series of Poker. Nimeni altcineva nu se apropie de totalul de 10 brățări WSOP ale lui Doyle Brunson, Johnny Chan și Phil Ivey.

  Cele mai multe mese finale sunt, de asemenea, un record care îi aparține lui Hellmuth. De 59 de ori de-a lungul carierei sale la turneele WSOP, a ajuns la masa finală. În plus, cu 147 de evenimente WSOP separate în care a terminat în bani, el are cele mai multe clasări în bani.

  Fie că îl placi sau nu, „Poker Brat” a devenit bine cunoscut la World Series of Poker.

   

  Cea mai mare plată WSOP din istorie a fost de peste 18 milioane de dolari

   

  În fiecare an, evenimentul principal al World Series of Poker este considerat bijuteria sa. Dar dacă ți-aș spune că cea mai mare plată pe primul loc din toate timpurile nu a venit din evenimentul principal? Jucătorii călătoresc la Las Vegas în căutarea șansei de a lua acasă marele premiu.

   

  Într-un turneu de poker cu un buy-in uluitor de 1.000.000 de dolari, în 2012, a avut loc cel mai mare premiu acordat vreodată unui singur câștigător! Turneul a fost de fapt un eveniment caritabil, iar o parte din câștiguri au fost donate organizației caritabile pentru apă curată One Drop, de unde și porecla „Big One for One Drop”. Turneul a atras 48 de jucători care au fost pregătiți să plătească buy-in-ul de 1.000.000 de dolari și a produs un fond de premii de aproximativ 43.000.000 USD. Antonio „The Magician” Esfandiari, un profesionist experimentat în poker, a câștigat competiția și a obținut un câștig record de 18,35 milioane de dolari.

   

  Deoarece competiția Big One for One Drop a fost abandonată, victoria magicianului va continua să rămână cea mai mare victorie din toate timpurile și s-ar putea să nu fie niciodată depășită.

  World Series of Poker este aproape în întregime o competiție masculină

   

  19 din 20 de jucători de poker de la World Series of Poker sunt bărbați, adică 95% din lot. Ar putea fi firească comparația cu proporția de jucătoare de fotbal profesionist, dar există o mare diferență.

  Femeile sunt adesea la fel de bune (sau mai bune) la poker decât bărbații. Vă pot asigura că nu aș vrea să joc la aceeași masă cu Annie Duke.

  Prevăd că, pe măsură ce tot mai multe femei vor începe să joace poker, raportul se va schimba în timp.

   

  WSOP este cu adevărat un eveniment mondial

   

  Peste 100 de națiuni diferite au trimis participanți la World Series of Poker 2019. Puține evenimente sportive au atracția globală a WSOP, iar câștigarea unei brățări te ridică cu adevărat în rândul celor mai buni jucători din lume.

   

  Aproape 188.000 de persoane s-au înscris la evenimentele cu brățară de la WSOP, contribuind la premii în valoare de 293 de milioane de dolari. În acest an, se pare că WSOP va depăși toate aceste trei cifre, deoarece mai mulți jucători internaționali participă ca niciodată, iar evenimentul se anticipează că va aduce peste 200.000 de buy-in-uri în total și 300 de milioane de dolari în recompense. Este o afirmație destul de dubioasă că vreunul dintre acești câștigători este cu adevărat campion global până când celelalte ligi sportive mari, precum NFL, NBA și MLB, vor începe să invite echipe din întreaga lume să concureze. Multe sporturi pretind că încoronează un campion mondial în fiecare an.

   

  World Series of Poker este o excepție de la această regulă, deoarece trebuie să învingi concurenți din întreaga lume pentru a lua acasă o brățară WSOP.

  Concluzie

  World Series of Poker este o ocazie de neegalat. Dacă te consideri un jucător de poker serios, îți ești dator să călătorești la WSOP în fiecare an și să-ți încerci norocul de a câștiga campionatul mondial. Doriți să participați la World Series of Poker, dar nu dispuneți de fondurile necesare pentru a face acest lucru?

   

  Există numeroase modalități de a strânge bani, de a juca poker online și de a călători la Las Vegas pentru a încerca să câștigi nemurirea în poker.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: