spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăNews AlertA 18-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  A 18-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Echipa de handbal senioare CSM Târgu Jiu, care a reușit să promoveze matematic în Liga Florilor, a obținut o nouă victorie în campionat. Marți, 3 mai, într-un meci disputat la Timișoara, CSM Târgu Jiu a înregistrat cea de-a 18-a victorie consecutivă din actuala ediție de campionat, în confruntarea cu echipa Universității de Vest din Timișoara, în care s-a impus fără probleme cu 28-20. Ira Zinatullina și Bianca Chiriță, ambele cu câte 5 goluri, au fost cele mai bune marcatoare pentru gruparea gorjeană.

  Debutul de meci a fost unul echilibrat. S-au marcat doar două goluri, câte unul de fiecare tabără. CSM Târgu Jiu a punctat prin Iulia Andrei, Valentina Toader și Pal Ceandani și și-a păstrat diferența de un gol după primele zece minute, scor 4-3. Gazdele au egalat situația și chiar au trecut la conducere în minutul 13. Ira Zinatullina a restabilit echilibrul la jumătatea primei reprize, scor 5-5. Timișoara a condus cu 7-5, dar handbalistele noastre au dat, imediat, replica, prin Florența Ilie și Iulia Andrei pentru 7-7. După primele 20 de minute ale confruntării, CSM Târgu Jiu a revenit la conducere pe tabela de marcaj, scor 9-8, după golurile semnate Florența Ilie și Alexandra Gavrilă. Meciul a fost echilibrat până aproape de finalul primei reprize, când CSM Târgu Jiu a reușit să se desprindă 16-11.

  Debutul reprizei secunde a fost unul bun pentru CSM Târgu Jiu, care a punctat prin Ira Zinatullina, Bianca Chiriță și Bianca Stanca, astfel încât diferența a ajuns la șapte goluri. Deși echipa gazdă a încercat să se apropie, avantajul handbalistelor noastre s-a menținut și chiar s-a majorat până la final.

  Ultimele două meciuri pentru CSM Târgu Jiu

  Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu, și-a propus să câștige și ultimele două meciuri rămase de disputat din acest campionat: „A fost un meci la discreția noastră, pe care am reușit să-l controlam fără probleme și în care am folosit tot lotul de jucătoare pe care l-am avut la dispoziție. Acum urmează câteva zile de pauză, după care vom începe pregătirea ultimelor două etape, meciuri pe care vreau, de asemenea, să le câștigăm!”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!