spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăNews AlertA 18-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  A 18-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Echipa de handbal senioare CSM Târgu Jiu, care a reușit să promoveze matematic în Liga Florilor, a obținut o nouă victorie în campionat. Marți, 3 mai, într-un meci disputat la Timișoara, CSM Târgu Jiu a înregistrat cea de-a 18-a victorie consecutivă din actuala ediție de campionat, în confruntarea cu echipa Universității de Vest din Timișoara, în care s-a impus fără probleme cu 28-20. Ira Zinatullina și Bianca Chiriță, ambele cu câte 5 goluri, au fost cele mai bune marcatoare pentru gruparea gorjeană.

  Debutul de meci a fost unul echilibrat. S-au marcat doar două goluri, câte unul de fiecare tabără. CSM Târgu Jiu a punctat prin Iulia Andrei, Valentina Toader și Pal Ceandani și și-a păstrat diferența de un gol după primele zece minute, scor 4-3. Gazdele au egalat situația și chiar au trecut la conducere în minutul 13. Ira Zinatullina a restabilit echilibrul la jumătatea primei reprize, scor 5-5. Timișoara a condus cu 7-5, dar handbalistele noastre au dat, imediat, replica, prin Florența Ilie și Iulia Andrei pentru 7-7. După primele 20 de minute ale confruntării, CSM Târgu Jiu a revenit la conducere pe tabela de marcaj, scor 9-8, după golurile semnate Florența Ilie și Alexandra Gavrilă. Meciul a fost echilibrat până aproape de finalul primei reprize, când CSM Târgu Jiu a reușit să se desprindă 16-11.

  Debutul reprizei secunde a fost unul bun pentru CSM Târgu Jiu, care a punctat prin Ira Zinatullina, Bianca Chiriță și Bianca Stanca, astfel încât diferența a ajuns la șapte goluri. Deși echipa gazdă a încercat să se apropie, avantajul handbalistelor noastre s-a menținut și chiar s-a majorat până la final.

  Ultimele două meciuri pentru CSM Târgu Jiu

  Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu, și-a propus să câștige și ultimele două meciuri rămase de disputat din acest campionat: „A fost un meci la discreția noastră, pe care am reușit să-l controlam fără probleme și în care am folosit tot lotul de jucătoare pe care l-am avut la dispoziție. Acum urmează câteva zile de pauză, după care vom începe pregătirea ultimelor două etape, meciuri pe care vreau, de asemenea, să le câștigăm!”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: