spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalDrumuri închise sau restricționate din cauza zăpezii

  Drumuri închise sau restricționate din cauza zăpezii

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, este închisă circulația pe următoarele tronsoane de drumuri:

  – A1 Sibiu – Deva, tronsonul Boița – Cunța, județul Sibiu;

  – DN 22 Râmnicu  Sărat, județul Buzău  – limita cu județul Brăila;

  – DN 2B municipiul Buzău – limită județul Brăila.

  Pe DN 2 Mărăcineni – Oreavul, județul Buzău și ieșire din municipiul Râmnicu Sărat – limită cu județul Vrancea, se circulă dirijat, controlat, cu antemergător.

  TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone);

  – DN 22 limită județul Buzău – municipiul Brăila;

  –  DN 2B limită județul Buzău – municipiul Brăila.

  TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

  – DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița.

  Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe raza județelor Alba, Bacău, Buzău, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Sibiu și Vrancea, iar în județul Brăila sunt sectoare de drumuri unde partea carosabilă este alunecoasă din cauza poleiului.

  RECOMANDĂRI:

  „Informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă!

  Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscați comenzile autovehiculelor, ci folosiți frâna de motor pentru încetinire!

  Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

  Înainte de a pleca în călătorie, asigurați-vă rezerve de carburant, apă și hrană și luați în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase.” recomandă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: