spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu întâlnește CSU Sibiu. Meciul va fi...

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu întâlnește CSU Sibiu. Meciul va fi televizat

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, 28 ianuarie, în deplasare, formația CSU Sibiu. Este partida care încheie sezonul regulat din Conferința A. Meciul va putea fi văzut de la ora 20.45 pe postul Digi Sport 4.

  Meciul nu este lipsit de miză. Pe de o parte, baschetbaliștii gorjeni merg la Sibiu cu gândul de a face un meci bun și de a-și continua trendul ascendent. În plus, pentru gruparea gorjeană este un bun prilej de a se pregăti pentru faza a doua a campionatului, una extrem de importantă pentru menținerea echipei în Liga Națională. Pentru antrenorul croat, Kresimir Basic, meciul de la Sibiu este o nouă oportunitate de a face încă o evaluare a jucătorilor din lotul gorjean. Pe de altă parte, echipa gazdă, CSU Sibiu, este deja calificată în primele 5 din Conferința A și se pregătește la rândul ei pentru duelurile tari din partea superioară a clasamentului, în Top 10.

  „Este un meci important din punct de vedere al moralului și mentalității“

  „Chiar dacă nu contează punctele, este un meci important din punct de vedere al moralului și mentalității. Orice meci câștigat, orice victorie consecutivă este un imbold pentru jucători, pentru a realiza că sunt mult mai buni decât o arată situația din clasament în momentul de față. Pentru noi, orice oportunitate care se ivește de a câștiga un meci, trebuie să ne agățăm de ea”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, înainte de plecarea spre Sibiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: