spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăNews AlertSe scot la vânzare abonamente pentru meciurile de handbal și de baschet

  Se scot la vânzare abonamente pentru meciurile de handbal și de baschet

  CSM Târgu Jiu lansează, începând din data de 3 august 2022, campania de vânzare de abonamente pentru sezonul 2022-2023, atât pentru echipa de handbal feminin, care va evolua în Liga Florilor, cât și pentru echipa de baschet masculin, care joacă în Liga Națională de Baschet Masculin.

  150 lei, prețul unui abonament

  Prețul unui abonament la handbal și la baschet pentru sezonul 2022-2023 este de 150 de lei, iar un bilet  va costa 15 lei.

  „Prețul unui abonament este de 150 lei, pentru fiecare dintre cele două echipe de seniori ale clubului nostru. Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor, iar posesorii de abonamente vor avea prioritate la acces la meciurile echipelor CSM Târgu Jiu în cazul în care, din diverse cauze, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor. Și în acest sezon se acordă gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile.

  Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2022-2023 sunt așteptați la sediul clubului, la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, în apropierea fostului Ștrand“, se arată într-un comunicat al clubului.

  Abonamentele se pot reporta

  „Condițiile de acces la meciurile echipei noastre sunt decise în funcție de prevederile legale și normele impuse de autoritățile publice pentru accesul la evenimentele sportive. În funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel local și național, toți abonații își asumă obligativitatea de a se conforma deciziilor clubului CSM Târgu Jiu privind accesul la meciuri, indiferent care sunt acestea, inclusiv posibilitatea de a participa la meciuri doar în anumite condiții specifice sau imposibilitatea de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon. În acest ultim caz, de imposibilitate de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon, abonamentele se vor reporta pentru următorul sezon, proporțional cu numărul de meciuri la care ați participat până la intrarea în vigoare sau după intrarea în vigoare a restricțiilor“, a transmis conducerea clubului sportiv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: