spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertVictorie pentru CSM Târgu Jiu la ultimul meci, pe teren propriu, din...

  Victorie pentru CSM Târgu Jiu la ultimul meci, pe teren propriu, din acest sezon

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a reușit o nouă victorie în ultimul meci din acest sezon disputat pe teren propriu. Este cea de-a 19-a victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat.

  CSM Târgu Jiu a învins Gloria Bistriţa II cu scorul 37-27, la pauză 19-13. Ira Zinatullina a fost cea mai bună jucătoare de pe teren. Interul CSM-ului a înscris 13 goluri în poarta ardelencelor. Meciul, care a contat pentru etapa a-25-a din Seria B a Diviziei A, a fost ultimul pe teren propriu din acest sezon de ligă secundă. Din toamnă, CSM Târgu Jiu va evolua în Liga Florilor.

  CSM Târgu Jiu a avut un parcurs impecabil, care este la doar un meci distanţă de a-şi îndeplini şi celălalt obiectiv, acela de a termina cu victorii pe linie. CSM Târgu Jiu şi-a respectat blazonul şi a trecut fără probleme de echipa de pe locul 3, Gloria Bistriţa II, la capătul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Echipa oaspete a reuşit să ţină ritmul doar câteva minute în prima parte a jocului, când s-au consemnat câteva momente de egalitate pe tabela de marcaj. De la jumătatea primei reprize, CSM Târgu Jiu a pus stăpânire pe meci, a fost echipa care a dictat ritmul jocului şi şi-a mărit constant diferenţa pe tabela de marcaj.

  La pauză, echipa lui Liviu Andrieş avea +6 pe tabelă, scor 19-13, iar la jumătatea reprizei secunde, CSM Târgu Jiu şi-a dublat diferenţa, scor 29-17, iar în ultima parte a meciului am consemnat şi cea mai mare diferenţă de scor din meci, de +13 pe tabelă, scor 35-22.

  „Urmează o perioadă grea“

  Antrenorul Liviu Andrieș le-a felicitat pe elevele sale pentru că au rămas concentrate până la final: „Le felicit pe fete. Am dominat meciul de la un capăt la celălalt şi nu s-a pus niciun moment problema echipei învingătoare. Îmi era frică de acest joc, deoarece le știu ambițiile echipei din Bistrița. Suntem pe drumul pe care ni l-am propus la începutul campionatului, acela a de nu pierde nici un meci și cred că l-am îndeplinit în proporție de 90 la sută. Se vede că victoriile aduc victorii și aduc o altă exprimare în joc. Suntem bucuroși pentru ceea ce am realizat. Mai avem vineri ultima etapă, după care trebuie să ne bucurăm o săptămână două de ceea ce am realizat, iar apoi trebuie să dăm cu buretele, să rămână în istorie ceea ce am făcut, iar apoi trebuie să o luăm de la capăt, pentru că urmează o perioadă grea pe care ne-am asumat-o, însă trebuie să avem o evoluție la fel de bună“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: