spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăNews AlertBătălie între liberali pe postul de viceprimar la Novaci! Nașul și finul,...

  Bătălie între liberali pe postul de viceprimar la Novaci! Nașul și finul, în conflict

  Liberalul Ion Manta, viceprimarul orașului Novaci, a ieșit la pensie din luna octombrie a anului trecut. A rămas însă pe funcție în primărie și vrea o continuare a mandatului în echipă cu primarul Dumitru Leuștean, care a anunțat, între timp, că va candida din partea PSD. În același timp, postul de viceprimar este vânat de un fin al lui Manta.

  Primarul Dumitru Leuștean nu mai vrea o astfel de colaborare, mai ales că Manta este și președintele obștei din satul Cernadia și ar vrea și locul la Obștea Berbești, post ocupat de inginerul Ion Chiriac.

  Cert este că postul de viceprimar de Novaci este dorit și de finul lui Manta, Dinel Fumărel, care s-a apropiat mult de conducerea PNL Gorj și este preferat nu doar pentru o funcție de vicepreședinte la organizația județeană ci și de potențial candidat pentru fotoliul de primar, la alegerile locale.

  Cu alte cuvinte, viceprimarul Manta ocupă această funcție în prezent, fiind și pensionar, este și președinte la o obște, dar mai vrea la una, nedorind să renunțe la niciuna dintre aceste calități. Nu este un secret că Manta trage sforile financiar pentru îndepărtarea lui Chiriac din funcție, pentru ca locul de președinte la Obștea Berbești să fie ocupat de el.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: