spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesNume surpriză pe lista candidaților USR pentru postul de prefect al județului...

  Nume surpriză pe lista candidaților USR pentru postul de prefect al județului Gorj. 12 candidați s-au înscris în cursă

  12 candidați de la USR Gorj s-au înscris în cursa pentru ocuparea postului de prefect, care a revenit acestei formațiuni politice. Potrivit lui Radu Miruță, președintele USR Gorj, interviurile au început de ieri. Interviul durează aproximativ 30 de minute.

  „Am stabilit o serie de criterii: activitate profesională, implicare în politică, vulnerabilitate în spațiul public, seriozitate în privința echipei. Fiecare membru din conducerea filialei dă câte un punctaj de 1 la 10 la fiecare din aceste criterii“, a precizat Radu Miruță. Potrivit acestuia, printre candidați se află și arhitectul Corneliu Răducan, fost candidat la Senat din partea USR, care anunțase, inițial, că nu este interesat de această funcție, deoarece vrea să se dedice în continuare biroului de arhitectură pe care îl deține.

  Viitorii prefecți vor putea fi numiți abia din luna martie

  Numele viitorului prefect nu se va afla prea curând. Hotărârea Guvernului privind modificarea statului prefectului, cu privire la obligativitatea ca acesta să provină din rândul funcționarilor publici, va intra în vigoare la începutul lunii martie, după 30 de zile de la publicare în Monitorul Oficial, astfel că numirile viitorilor prefecți se va putea face după data 8 martie.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Dl. Miruta nu prea cunoaste legislatia. Ordonanta de urgenta a intrat deja in vigoare odata cu publicarea in MO. In 30 de zile trebuie sa se produca schimbarile de prefecti si subprefecti.

  2. PREFECT era,este Corneliu Raducanu de mult,postul a fost negociat la bucuresti de bunul sau amic Radu Miruta,in rest este o piesa ieftina jucata in cadrul USR Gorj,jenant este si teatrul jucat de Corneliu ca nu isi doreste postul,membrii partidului sunt niste actori muti in fata intereselor lui Miruta.Rusine Radu pentru ca lumea astepta altceva de la tine!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!