spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticPartidele politice din Gorj, sprijin pentru ucraineni

  Partidele politice din Gorj, sprijin pentru ucraineni

  Partidele politice se mobilizează să vină în sprijinul ucrainenilor. Organizațiile județene ale principalelor formațiuni politice din Gorj susțin că vor strânge cele necesare cetățenilor afectați de războiul dintre Rusia și Ucraina.

  Partidul Social Democrat Gorj se alătură campaniilor de sprijinire a refugiaților din Ucraina și a populației care nu a reușit să părăsească țara. Astfel, în rândul organizației de la Gorj a demarat o acțiune de strâgere de bunuri, în acord cu lista comunicată de autoritățile care gestionează această situație, iar apoi vor fi predate coordonatorilor acțiunii.

  Și liderii PMP anunță sprijin. Prezent la Târgu Jiu, la o întâlnire de partid, Eugen Tomac a declarat că partidul pe care îl conduce va pune umărul la sprijinirea refugiaților.
  „Am desfășurat, la Târgu Jiu, ședința regională a tuturor organizațiilor din Oltenia. Revin cu multă plăcere în orașul lui Brâncuși, mai ales că de fiecare dată președintele Davițoiu ne primește într-un mod cu totul deosebit.
  Printre chestiunile ce țin de agenda noastră politică am stabilit, împreună cu toți liderii din regiune, organizarea unei campanii de sprijinire a refugiaților din Ucraina.
  Vom centraliza în perioada imediat următoare toate posibilitățile de cazare pentru cei ce fug din calea războiului, atât în familiile colegilor noștri, cât și în hoteluri. Sunt mulți agenți din industria hotelieră care și-au exprimat deschiderea pentru a primi persoane venite în țara noastră din zonele ocupate de Rusia.
  Totodată, vom strânge, în toate sediile PMP, ajutoare constând în medicamente și produse alimentarea neperisabile pentru a fi oferite românilor din țara vecină, precum și locuitorilor celorlalte regiuni aflate sub ocupație.
  Liderii noștri din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Olt vor discuta cu românii în perioada următoare pentru a-i îndemna să se implice în acest efort comun. Oltenia este alături refugiați!”, a transmis Tomac.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!