spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăSocial“Flori pentru Ucraina”

  “Flori pentru Ucraina”

  Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează evenimentul “Flori pentru Ucraina” dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

  “Această zi este marcată anual la data de 8 martie pentru a sublinia atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Din păcate, anul acesta, femeile din Ucraina sărbătoresc prin lacrimi, durere și război, trec prin momente de neimaginat. De 8 martie, femeilor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții. Este incredibil de greu pentru cele care nu au reușit să plece și trăiesc adevărate drame acolo sub teroarea bombelor și a gloanțelor.
  Femeile din Ucraina trec zilele acestea prin cele mai dificile momente, iar noi ne-am gândit să fim alături de ele prin organizarea acestui eveniment „Flori pentru Ucraina”.
  Florile ne aduc mereu împreună pentru că nu cunosc granițe și diferențe. Le dăruim femeilor din Ucraina flori și ne rugăm la bunul Dumnezeu ca acest război să se termine mai repede și să fie din nou pace. Suntem alături de ele, în această zi de 8 martie și în aceste momente dificile pentru ele și familiile lor.
  Vă invităm la vernisarea unei expoziții de pictură “Flori pentru Ucraina” la sala Florin Isuf a CJCPCT Gorj, marți 8 martie 2022, începând cu ora 11.30, dar și să accesați site-ul https://www.traditiigorj.ro/8Martie dedicat femeilor și evenimentelor din Ucraina”, au transmis organizatorii activității.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!