spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăSocialProiect Erasmus+ la Grădinița cu program prelungit ”Mihai Eminescu” Tg-Jiu

  Proiect Erasmus+ la Grădinița cu program prelungit ”Mihai Eminescu” Tg-Jiu

  Motiv de mare bucurie pentru cadrele didactice, preșcolarii și părinții acestora de la Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Tg-Jiu. Începând cu acest an școlar, grădinița este beneficiara proiectului Erasmus+ ”Inclusion Through Gamification”, având drept parteneri alte două unități școlare, și anume, Súkromná Základná Škola, Komenského 2, Košice, din Slovacia și   Yavuzturk Ilkokulu, Instanbul, din Turcia.

  Proiectul se va derula în perioada 2021- 2023 și va urmări dezvoltarea competențelor cheie prin abordarea unor metode noi de învățare și predare într-un mediu prietenos și incluziv pentru preșcolarii care îi trec pragul, se concentrează pe incluziune și își propune creșterea numărului de activități incluzive având subiecte STEM folosind gamification.

  Grădinița își va deschide larg porțile pentru distinșii musafiri în luna noiembrie a anului 2022, când va fi vizitată de profesorii celor două instituții partenere implicate în acest proiect.

  Exemplele de bună practică și schimbul de experiență dintre cele trei unități partenere vor contribui la îmbunătățirea abilităților de predare ale profesorilor implicați în proiect, și vor constitui punctul de plecare în derularea de noi parteneriate internaționale la nivel european.

  Prof. Alina- Oana Cornescu

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: