spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNews AlertInsuficiente săli de sport pentru sportivii de la CSM Târgu Jiu

  Insuficiente săli de sport pentru sportivii de la CSM Târgu Jiu

   

  Sportivii de la CSM Târgu Jiu nu au suficiente săli de sport pentru a se pregăti. Cei mai mulți sunt juniori și termină cursurile școlare seara, astfel că toate sălile disponibile devin foarte aglomerate.

  „Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm sunt locurile de antrenament. Având 14 grupe, din care 11 joacă în campionate, pur și simplu nu avem unde să ne antrenăm. Majoritatea sportivilor termină cursurile la ora 18.00 și atunci toată lumea vrea să facă antrenamente cam în aceeași perioadă.

  În Sala Polivalentă sunt mai multe echipe care se pregătesc și este ocupată în totalitate“, a spus Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

   

  „O nouă sală de sport ar putea să rezolve aceste probleme“

   

  Directorul CSM Târgu Jiu susține că este nevoie de o nouă sală de sport în Târgu Jiu: „Ne pregătim la sala de sport a Școlii gimnaziale „Voievod Litovoi“, unde, la fel, este ocupată în permanență, la liceul Economic este plin, la Colegiul Național «Tudor Vladimirescu“ este plin.

  La anul, CSM Târgu Jiu va avea încă două grupe, pentru că ținem foarte mult la acești copii și dorim să aibă condiții bune de antrenament. Cred că o nouă sală de sport ar putea să rezolve aceste probleme“, a spus Robert Bălăeț la o emisiune de la 1 plus Tv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!