spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportMeci important pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Meci important pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va susține joi, 22 februarie, de la ora 18.00, un meci important, pe teren propriu, pentru îndeplinirea obiectivului: menținerea în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Corona Brașov. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu sunt conectate la importanța partidei și fac apel la publicul gorjean să fie din nou alături de echipă.

    După aventura europeană, încheiată duminică, 18 februarie, CSM Târgu Jiu se întoarce în Liga Florilor, pentru o partidă extrem de importantă în lupta pentru menținere pe prima scenă a handbalului românesc. Joi, 22 februarie, CSM Târgu Jiu va juca împotriva grupării Corona Brașov, una dintre contracandidatele la menținerea în Liga Florilor. Handbalistele din Gorj vor să treacă peste oboseala acumulată în urma meciurilor europene și vor intra pe teren cu gândul doar la victorie.

    „Este foarte important să avem sprijinul publicului“

    Iuliia Andriichuck, interul CSM Târgu Jiu, speră ca experiența acumulată în meciurile din Europa să își spună cuvântul în confruntările interne și ca publicul gorjean să fie prezent la sală pentru a susține echipa: „Este un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de o victorie și atunci trebuie să facem un joc bun. E normal să fim puțin obosite după meciurile europene, dar cred că această experiență va fi benefică pentru viitorul nostru. Pentru a obține victoria trebuie să jucăm bine și să respectăm planul de joc. Este foarte important să avem sprijinul publicului, dacă vin oameni mulți la sală simțim că jucăm acasă și asta ne ajută”.

    S-au pus în vânzare bilete online pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și Corona Brașov. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând linku-ul:
    https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-corona-brasov-handbal-feminin.html

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: