spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
duminică, mai 5, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu va juca în deplasare la Galați

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va juca în deplasare la Galați

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va întâlni, în deplasare, în runda a 12-a a Ligii Naționale, formația CSM Galați. O victorie în deplasare va menține șansele echipei pentru calificarea în play-off-ul competiției, ceea ce ar însemna atingerea obiectivului, și anume să evolueze în continuare pe prima scenă a baschetului românesc și scăparea de grijile retrogradării.

    Partida dintre cele două formații are loc vineri, de la ora 18,30. În tur, gorjenii s-au impus cu 94-75, dar CSM Târgu Jiu are trei succese și cinci înfrângeri în actualul sezon, în timp ce trupa lui Florin Nini are doar o victorie din zece confruntări.

    „O partidă importantă care ne poate menține șansele de calificare în Top Ten“

    Baschetbalistul Noam Weinberg, de la CSM Târgu Jiu, a spus că partida va fi una dificilă, dar care poate să mențină șansele echipei noastre de calificare în playoff: „Urmează o partidă importantă, care ne poate menține șansele de calificare în top ten. Va fi o partidă dificilă. Calificarea în playoff este obiectivul pe care și-l doresc jucătorii. Este un obiectiv personal, care se poate realiza“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: