spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateDupă petrecere- trafic, gunoaie și scandal!

  După petrecere- trafic, gunoaie și scandal!

  S-a termina petrecerea din Drăgoieni urmează sărbătoarea Narciselor. Deși agitația și mizeria lăsată în urma petrecăreților nu poate fi descrisă în cuvinte, târgujienii abia așteaptă o nouă tură de distracție. Edilul Marcel Romanescu susține că acum are experiența unei serbări câmpenești și că va încerca să remedieze tot ce a mers prost de 1 Mai.

  Petrecerea de la Drăgoieni s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru participanți, cu nervi întinși la maxim prin mașinile staționate cu orele din cauza aglomerație. Prinși în mijlocul marii așteptări o parte din „vedetele” locale și-au făcut capital de imagine pe o rețea de socializare. De aici la scandal a fost dor un pas. „86 de mașini și trecem și noi, mulțumim autorități, mulțumim poliția română. Spectacol la Târgu Jiu! hai că se poate , de 1 Mai !” , a postat printr-un filmulet consilierul Ion Săvoiu pe internet.

  „La ce să lași atâtea mașini să intre într-un loc de unde să nu mai poată să iasă. Cât de lipsit de gândire să fii, domnul primar Romanescu, încât atunci când organizezi ceva în anumite loc să nu dai voie să intre mai multe mașini decât locul respectiv permite. În felul acesta se evitau cozile de 2-3 ore”, a declarat consilierul Eduard Lădaru.

  ….plimbi fundul în mașină..

  Colegii liberali au simțit și ei nevoia să sară în ajutorul colegului lor, primarul Romanescu. „Este aceiași poveste ca în anii trecuți. Ce ar fi vrut să facă Romanescu? Pod aerian!? Au fost suplimentate abutobuzele, să se suie în ele și atunci poate se decongestiona traficul. Dacă vrei să-ți plimbi fundul în mașină și să te duci 2-3 Km n-ai decât să mergi pe jos, că face bine. Oamenii sunt avansați, lor le trebuie mașini să meargă și 50 de metri”, a ripostat consilierul PNL Eduard Berca.

  Urmează Sărbătoarea Narciselor

  Edilul municipiului Târgu jiu recunoaște că la capitolul trafic s-a gafat însă susține că pe viitor va avea în vedere unele modificări. „În momentul de față capacitatea de acolo este redusă pentru numărul de participanți. Ne gândim pentru anii următori să vedem cum putem proceda pentru ca intrările și ieșirile să se poată realiza mult mai bine. Încercăm să găsim soluții pentru că de parcat mașinile sigur le vom parca dar să vedem cum vor ieși apoi. La sărbătoarea Narciselor nu vom avea aceiași problemă pentru că sigur ne vom organiza mult mai bine. Avem o parcare mai mare decât cea de la Drăgoieni și în plus nu avem o intersecție cu un drum național”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

  Trafic si gunoaie

  Dincolo de problema traficului rămâne lipsa totală de educația a unora care au lăsat în urma lor mormane de gunoaie. Petrecerea de la Drăgoieni s-a finalizat cu 6 tone de deșeuri adunate de angajații Edilitara, cu mult mai mult decât în ceilalți ani. Urmează Narcise, poate acolo lucrurile vor sta diferit. Vom vedea…..

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: