spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorj: Au ajuns ”cadourile” pentru cei vaccinați

  Gorj: Au ajuns ”cadourile” pentru cei vaccinați

  Începe distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă. Fiecare persoană imunizate în perioada 3 – 30 septembrie va primi tichete de masă în valoare de 100 de lei. Repartizarea se va face prin medicii de familie sau direct de la centrele de imunizare.

  “Noi am anunțat toți medicii de familie care sunt angrenați în campania de vaccinare că au ajuns tichetele de masa. Au început deja să vină centrele de vaccinare să le ridice și urmează și medicii de familie. Pentru luna septembrie am avut un total de 354 mii de lei”,au transmis oficialii DSP.

  Pentru a ridica tichetele, persoanele beneficiare trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și adeverințele de vaccinare. Conform legii, beneficiază de bonuri de masă persoanele vaccinate cu schemă completă după data de 3 septembrie. Schemă completă înseamnă două doze din serurile Pfizer, Moderna sau AstraZeneca și o doză din serul Johnson & Johnson. Cei care se imunizează acum cu doza a treia nu beneficiază de tichete de masă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: