spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMedic de la secția de ATI COVID-19 din Târgu Jiu, ajuns la...

  Medic de la secția de ATI COVID-19 din Târgu Jiu, ajuns la epuizare. „Suntem depăşiţi de situaţie“

  Un medic de la secția de ATI COVID-19, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, se plânge de faptul că a ajuns la epuizare din cauza activității intense. Ramona Stroe s-a transferat în urmă cu nouă luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu de la Spitalul Elias din București, pentru a fi lângă soțul ei, care lucrează în cadrul armatei.

  Medicul a declarat pentru agenția Mediafax că se simte epuizată deoarece a ajuns să lucreze și 17 ore pe o zi cu gardă: „Lucrez în fiecare zi la program normal, de 8 ore, iar în zilele în care am gărzi, ajungând la 8, 9, chiar 10 gărzi pe lună, lucrez câte 17 ore pe gardă, rămânând, uneori şi a doua zi de dimineață, în momentul în care este nevoie de mine, ajungând să stau în spital chiar şi peste 30 de ore”.

  „Suntem tot timpul batjocoriţi, înjuraţi”

  Ramona Stroe are o experiență de cinci ani la Terapie Intensivă.

  Medicul este nemulțumit și de modul în rudele pacienților se comportă cu personalul medical: „A devenit din ce în ce mai greu, cu forme mai severe, care afectează persoane tot mai tinere.(…) Terapia Intensivă este ocupată la capacitate maximă. Suntem depăşiţi de situaţie inclusiv în ATI-ul de suspecţi. (…) Mulţi dintre aparţinători nu cred, nu ne înţeleg, nu cred că facem tot ce se poate pentru ei. Suntem tot timpul batjocoriţi, înjuraţi”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: