spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticDeclarațiile principalilor politicieni în momentul în care au votat. Cosmin Popescu, ...

    Declarațiile principalilor politicieni în momentul în care au votat. Cosmin Popescu, câștigătorul luptei pentru CJ Gorj

    Politicienii din Gorj au venit la vot plini de speranțe. 27 septembrie a fost o nouă zi importantă pentru județ și pentru fiecare localitate în parte. Alegătorii au fost chemați la urne să-și aleagă conducătorii pentru următorii patru ani. Cu drept de vot, fiecare dintre candidați a sperat până în ultimul moment că va obține o victorie. Politicienii au pus ștampila declarând că își doresc un trai mai bun pe cei pe care doresc să-i reprezinte.

    „Am venit cu sufletul deschis pentru a vota, pentru a vota pentru următorii patru ani, pentru a vota pentru un oraş pe care îl vrem dezvoltat, îl vrem liniştit, îl vrem întinerit şi gândurile mele se duc spre toţi aceia care s-au gândit, la un moment dat, să plece spre alte zări pentru a-şi găsi liniştea sau pentru a-şi găsi bunăstarea materială. Îmi doresc din suflet ca Târgu Jiul nostru să devină un oraş cât se poate de bine pus la punct din toate punctele de vedere şi să dea Dumnezeu ca fiecare dintre târgujieni să se simtă aici ca acasă, pentru că da, Târgu Jiul trebuie să devină un loc numit acasă”, a precizat Ciprian Florescu la ieşirea din secţia de vot.

    „Am votat pentru cetăţenii municipiului Târgu Jiu alături de familia mea şi echipa mea. Sunt astăzi prezent la vot alături de fiica mea, cea care votează pentru prima dată la alegerile locale. Îi îndemn pe toţi tinerii din Târgu Jiu să vină la vot în această zi şi să susţină proiectele europene, să susţină dezvoltarea infrastructurii şcolare şi infrastructurii rutiere în municipiul Târgu Jiu, să susţină redobândirea patrimoniului furat în trecut. Vă aştept pe toţi târgujienii la vot în această zi”, a precizat, duminică, Marcel Romanescu.

    ”Am votat pentru renașterea Tg Jiului, pentru un oraș în stare să aibă grijă de toți cetățenii săi și de toate cartierele sale, pentru un oraș în care tinerii vor găsi un sens al vieții lor, pentru un oraș verde în care primăria nu mai amână măsurile care trebuie luate acum pentru a ne fi bine tuturor”- a precizat, după exercitarea dreptului de vot, Adrian Tudor, liderul Partidului Verde.

    „Am votat în primul rând cu speranţă pentru Gorjul nostru, pentru dezvoltare şi pentru implicare pe viitor. Am fost şi vor rămâne alături de fiecare dintre dumneavoastră. Mă voi implica, alături de echipa mea, pentru dezvoltarea Gorjului, pentru că este locul în care m-am născut, m-am format ca om. Vreau să-mi cresc copilul în acest judeţ şi sunt sigur că alături de echipa mea de CJ, alături de echipele de consilieri locali şi de primari, vom face bine pentru acest judeţ. Mulţumesc tuturor gorjenilor care au fost alături de noi şi sunt alături de noi şi îi asigur că nu îi vom dezamăgi”, a spus Cosmin Popescu duminică, la ieşirea din secţia de vot.

    „Am votat cu multă speranţă şi cu toată convingerea că astăzi este o zi importantă pentru judeţul Gorj nu numai pentru următorii patru ani, ci pentru următorii zeci de ani. Este foarte important ca în următorii şase ani să atragem cât mai multe fonduri europene, discutăm de sute de milioane de euro, şi de aceea trebuie să avem o administraţie foarte competentă în acest sens”, a spus Iulian Popescu duminică, la ieşirea din secţia de vot.

    ”Votul pe care l-am dat astăzi este unul rațional.Dacă nu producem acum marea schimbare în județul Gorj, vom avea în continuare mari probleme și cu locurile de muncă, și cu resursele financiare, și cu calitatea vieții și cu infrastructura de civilizație.Am votat pentru un județ care va renaște dacă își asumă tranziția verde spre un viitor în bunăstare pentru toți”- a afirmat, la ieșirea de la urne, Ștefan Ghimiși, candidatul PV la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

    “Am votat pentru un alt mod de a face politică, am votat pentru calitatea vieţii superioară, pentru bunăstare şi pentru a schimba ceva în judeţul nostru, pentru că aţi văzut că, deşi politicienii noştri promit foarte multe lucruri în preajma campaniilor electorale, municipiul Târgu Jiu şi judeţul Gorj au rămas, din punct de vedere al dezvoltării, între ultimele cinci judeţe din ţară şi odată cu dispariţia treptată a locurilor de muncă din Complexul Energetic Oltenia ă să asistăm probabil şi la o migraţie foarte mare a forţei de muncă. Fiind alegeri locale, politicienii sunt datori ca, de data aceasta, să ia măsuri preventive pentru a limita acest exod al gorjenilor spre alte meleaguri sau spre străinătate şi cred că aceasta este menirea politicienilor, de a rezolva absorţia acestei forţe de muncă care va rezulta din disponibilizările la CEO”, a declarat candidatul PMP, Nicolae Davițoiu.

    „Am votat în primul rând gândindu-mă la fiecare gorjean în parte, la fiecare copil, la fiecare părinte, la fiecare bunic, am votat pentru o echipă de profesionişti, o echipă care a dovedit, de-a lungul timpului, că este implicată în dezvoltarea comunităţilor. Am votat pentru că îmi doresc ca acest loc minunat, acest loc binecuvântat de Dumnezeu, Gorjul şi Târgu Jiu, să aibă viitor. Este locul în care m-am născut, este locul în care am crescut şi este locul în care îmi doresc să-mi cresc copiii şi nepoţii”, a spus Weber duminică, la ieşirea din secţia de vot.

    „Eu am votat cu o mare speranţă, este o zi istorică din punctul meu de vedere. Mâine vom avea un alt viitor, vom lăsa în urmă trecutul şi ne pregătim să dezvoltăm acest judeţ aşa cum vedem judeţe dezvoltate în Transilvania, în vestul ţării. De asemenea, din punctul meu de vedere, astăzi veţi vedea un vot inteligent, oamenii şi-au dat seama că nu trebuie să risipim votul şi trebuie să votăm cu cel care are cele mai mari şanse să câştige şi să schimbe soarta judeţului”, a precizat Dan Vîlceanu duminică, la ieşirea din secţia de vot.

    „Am venit cu gândul şi cu sufletul deschis să votez o echipă care să contribuie la dezvoltarea municipiului Târgu Jiu şi la dezvoltarea judeţului Gorj. Am venit să susţin doi oameni, oameni care au demonstrat practic ce înseamnă administraţia prin funcţiile pe care le-au ocupat până în momentul de faţă. După ce mi-am exercitat votul în calitatea mea de cetăţean al municipiului Târgu Jiu, îndemn toţi cetăţenii din oraşul nostru şi din judeţul Gorj să vină la vot, trebuie să participăm cu simţ de răspundere, să votăm pentru a încredinţa administrarea unităţilor administrative unor oameni competenţi”, a precizat, duminică, Florin Cârciumaru.

    La nivelul județului Gorj prezența la vot a fost de aproximativ 54%, cu 8 procente mai mult față de media pe țară. Ce mai mare prezență la vot s-a înregistrat în comuna Dănciulești, sat Rădinești, unde au votat 89.9% din persoanele cu drept de vot.

    Actualul președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu  rămâne în fruntea instituției.  Conform datelor parțiale, acesta a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului.  Cele mai importante proiecte ale sale se referă  la infrastructura rutieră și cea de pe sănătate.

    Principalul contracandidat al lui Cosmin Popescu a fost Iulian Popescu,  candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: