spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticRomanescu: „PSD a susținut marile proiecte în Consiliul Local”

    Romanescu: „PSD a susținut marile proiecte în Consiliul Local”

    Marcel Romanescu recunoaște că marile proiecte ale orașului au fost susținute și de PSD în Consiliul Local Târgu Jiu. Deși s-a plâns permanent de opoziția venită din partea majorității formate în jurul social-democraților, primarul spune acum, după câștigarea noului mandat, că multe dintre realizări se datorează și pesediștilor. Acesta nu a trecut însă peste episodul cu parcarea Rodna și cel al organizării Clubului Sportiv Municipal.

    „Vom negocia o majoritate pentru că avem imaginea celor trei ani de zile cu o majoritate ostilă. Nu pot să spun că aleșii PSD m-am încurcat în totalitate, pentru că dacă astăzi discutăm de 70 milioane de euro, proiecte contractate cu finanțare europeană, de semnarea contratului pentru Centura Municipiului, de proiectul de reabilitare a Casei de Cultură, trebuie să recunosc că proiectele mari, au fost votate de  consilierii PSD, probabil ținând cont și de presiunea creată pe astfel de proiecte. Însă, m-am luptat mult pentru CSM, pentru parcarea Rodna. De aceea, vreau să fac tot ce depinde de mine pentru a crea o majoritate simplă. Cam pe toate proiectele de hotărâre nu mai e nevoie de două treimi ci de jumătate plus unul din consilierii locali. Mi-aș dori să am 14 consilieri”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    1. Romanescu, nu te mai imbata cu apa rece!In Targu Jiu doar in jur de 34% din cetatenii orasului cu drept de vot s-au prezentat la urne, iar dumneata, dintr-un joc matematic exact ai doar 12,3% din totalul cetatenilor cu drept de vot, mai exact la un numar de circa 75.000 locuitori, adica atat cat mai are orasul la ora actuala, abia 12.300 ti-au dat votul.Deci, lasa la o parte infatuarea si gesturile inadmisibile de satrap si treci la treaba.Gata cu minciunile, promisiunile si circul ieftin din spatiul public.Vezi ca avem si oferta matale electorala din actuala campanie electorala si in ceea ce ma priveste am s-o urmaresc permanent si amanuntit. Dupa care va reincepe batalia media, cu atat mai mult cu cat, personal nu va voi ierta niciodata, pentru nedrepatile facute unor tineri si intelectuali mai mult decat meritosi,etc, etc….?!

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: