spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDonații pentru "heliportul făcut de gorjeni"

    Donații pentru „heliportul făcut de gorjeni”

    Liderul USR Plus Gorj Radu Miruță face apel la gorjeni să se alăture proiectului său pentru strângerea de fonduri în vederea realizării unui heliport la Târgu Jiu. „Gorjenii isi fac heliport! In curand pornim strangerea de fonduri pentru cei 186000 de euro necesari astfel incat elicopterele SMURD sa salveze vieti in Gorj si noaptea.

    Am mers in audienta la Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Irineu, Mitropolitul Olteniei, pentru a ii cere sprijin in ceea ce priveste o asociatie de incredere prin care sa strangem banii legal. Gasisem cateva, insa am dorit sa elimin riscul ca cineva sa plece apoi eventual cu banii stransi.

    Da, proiectul a fost acceptat si discutia a fost surprinzatoare. Mitropolia Olteniei chiar se va implica prin asociatia Vasiliada, prin increderea generata si prin logistica interna. Saptamana viitoare sper sa lansam procedura clara prin care cei interesati vor putea dona.

    Ii invitam alaturi in acest proiect pe toti cei carora le pasa cu adevarat de Gorj si de vietile celor apropiati, sau poate chiar cele proprii: oameni de afaceri, oameni care pot dona chiar si cativa lei, oameni care pot propaga mesajul, asociatii sau oameni politici.

    Da, vom avea heliport la Targu Jiu, iar pe placuta de la intrarea ambulantelor va scrie: “Acest heliport a fost facut de catre gorjeni”, a transmis Radu Miruță

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    1. Sa ti fie rusine mitruta. Acum e buna Biserica, nu?
      Trimite ti aghiotantii care urlau ca vor spitale nu catedrale sa ceara bani. Rusinea tarii e partidul vostru.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: