spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticProiect pentru canalizare la Bumbești Pițic

    Proiect pentru canalizare la Bumbești Pițic

    Locuitorii din Bumbești Pițic vor beneficia de canalizare în viitorul apropiat. Proiectul a fost depus de fosta administrație locală și așteaptă să fie aprobat.  Alături de continuarea proiectului de alimentare cu apă a comunei, canalizarea reprezintă unul dintre obiectivele prioritare ale candidatului PSD la primăria Bumbești Pițic, Florin-Sabin Martescu.

    Obiectivele adminstrației PSD din localitatea Bumbești Pițic au fost întotdeauna îndreptate spre nevoile oamenilor. Eforturile depuse pentru alimentarea cu apă a comunei au fost uriașe, însă datorită programelor guvernamentale dezvoltate de social democrați în perioada în care s-au aflat la guvernare, acest lucru a fost posibil. PNDL este considerat cel mai de succes program de dezvoltare a țării, iar datorită acestuia, Bumbești Pițic a reușit să obțină bani pe proiecte de alimentare cu apă, de asfaltare a drumurilor comunale sau de modernizare a unităților de învățământ și medicale.

    Canalizarea este un nou proiect care așteaptă să fie aprobat, iar astfel locuitorii din Bumbești Pițic vor beneficia de condiții optime de trai. Dezvoltarea comunei înseamnă investiții noi, iar PSD a demonstrat că face performanță la acest capitol.

     

     

     

     

    – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
    – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
    – CUI mandatar financiar coordonator 51210011
    – Tiraj 500 buc

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: