spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 15, 2024
Altele
    AcasăEvenimentBăut, a ajuns la spital după un accident rutier

    Băut, a ajuns la spital după un accident rutier

    Un tânăr a ajuns la spital, după ce e s-a urcat băut la volan. Șoferul a pierdut controlul volanului și a produs un accident, ajungând cu mașina într-un copac.

    „În dimineața zilei de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că pe DJ673A a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.
    Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reișit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Drăgoești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ673A, Strâmba Vulcan, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi părăsit partea carosabilă și intrat în coliziune cu un copac.
    Conducătorul auto a suferit leziuni și a fost transportat, cu ambulanța, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

    În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: