spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateA început să se toarne asfalt pe drumul de centură

  A început să se toarne asfalt pe drumul de centură

  În zona pasajului din cartierul Slobozia de pe drumul de „centură“ a municipiului Târgu Jiu a început să se toarne asfalt. „Au început lucrările de așternere ale primelor straturi de mixturi asfaltice“, a menționat Sorin Georgescu, manager de proiect de la firma Secol, care construiește varianta de ocolire.

  Lucrări la pasajul din zona Iezureni

  Într-o prezentare a stadiului lucrării făcută de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Sorin Georgescu a precizat că se lucrează la pasajul din zona Iezureni, care supra traversează DN 66 și calea ferată, unde se fac lucrări de consolidare, după care vor începe lucrările la zidurile care fac legătura cu podul care are o lungime de peste 130 de metri.

  „A început producția de mixtură asfaltică“

  Manager de proiect de la firma Secol a prezentat și dotarea cu stațiile de asfalt și de betoane: „Funcționează stația de asfalt, care are o productivitate maximă de 160 de tone pe oră. A început producția de mixtură asfaltică pentru rampele de acces, pentru lucrarea de artă de la km. 3,518 Vest. În zilele următoare se vas începe așternerea unui strat de binder. În organizarea de șantier a societății SECOL avem o stație de sortare cu o productivitate de aproximativ 100 de tone pe oră și o stație de fabricare a betonului cu o productivitate de 60-65 metri cubi pe oră. O să mai montăm în perioada de iarnă tot o stație de betoane“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: