Furturile de apă sunt în continuare la un nivel ridicat, iar autoritățile nu au reușit să stopeze aceste fenomen. Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, a purtat discuții cu reprezentanții Aparegio, după anunțul privind raționalizarea apei din cauza riscului ca anumite localități să rămână fătră apă, și a aflat că doar jumătate din cantitate de apă care pleacă din stația de tratare se facturează: „Problema cu furturile de apă este extrem de mare pentru că din discuțiile pe care le-am avut cu cei din conducerea Aparegio se facturează unde sub jumătate din ce se consumă, iar acest lucru nu este normal“.

„Nu se va întâmpla ca municipiul Târgu Jiu să rămână fără apă“

Prefectul de Gorj a spus că situația se va schimba după ce investițiile din fonduri europene vor fi puse în practică: „Din ce știu, există un program de investiții destul de amplu la nivelul Aparegio și sper să îl vedem materializat în teren și să se refacă circuitele, că începe să se schimbe conductele, vanele etc“.

Corneliu Răducan a precizat nu există pericolul ca municipiul Târgu Jiu să rămână fără apă: „Din ce mi-a transmis conducerea Aparegio, nu se va întâmpla ca municipiul Târgu Jiu să rămână fără apă. Dumnealor au pus răul înainte și au presupus că va urma o perioadă de temperaturi ridicate. Situația se va regla natural, pentru că suntem sub Cod Galben și Portocaliu de ploi“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.