spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateMunicipiul Târgu Jiu va adera la Zona Metropolitană până la sfârșitul acestei...

  Municipiul Târgu Jiu va adera la Zona Metropolitană până la sfârșitul acestei luni

  Lucrătorii Primăriei municipiului Târgu Jiu lucrează la elaborarea proiectului de hotărâre privind înființarea zonei metropolitane. „Până la sfârșitul lunii august sau cel mai târziu în septembrie vom aproba proiectul pentru introducerea unității administrativ teritoriale în zona metropolitană. Cred că putem pregăti proiectul pentru a intra în ședința din această lună și în felu acesta să aderăm la zona metropolitană“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Două localități au aprobat aderarea la Zona Metropolitană

  Consiliile Locale ale comunelor Dănești și Stănești au aprobat aderarea la Zona Metropolitană. „Am înțeles că sunt două localități care au aprobat aderarea la zona metropolitană. Este vorba de Stănești și Dănești. Vor fi incluse toate cele 11 localități din jurul municipiului Târgu Jiu“, a mai spus primarul Marcel Romanescu.

  O societatea se ocupă de înființarea Zonei Metropolitane, fondurile fiind puse la dispoziție de către Primăria Târgu Jiu.

  Avantajul localităților care vor face parte din zone metropolitane îl reprezintă posibilitatea accesării de proiecte din fonduri europene care presupune investiții mult mai mari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: