spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEditorialPuterea de a nu renunţa

    Puterea de a nu renunţa

    Ne dorim mereu să fim buni în tot ce facem iar atunci când depunem mult efort, entuziasm sau chiar suflet într-o activitate, este normal să avem și așteptări mari. Dorințele, îndeplinite după o lungă și răbdătoare așteptare, sunt cele care ne dau cea mai mare satisfacție și ne învață să fim mult mai perseverenți și consecvenți.

    Atunci când obiectivele noastre trec testul piedicilor sau obstacolelor, atunci când nu renunțăm la ele și la realizarea lor, oricât de grea ar fi calea de urmat, atunci putem spune că este ceea ce ne dorim cu adevărat. Impedimentele pe care le întâmpinăm ne ajută să ne decoperim pe noi înșine, așa cum suntem: ambițioși sau delăsători, cu putere de luptă sau resemnați.

    Important este să nu renunți

    Atunci când dăm greș sau eșuăm încercăm să găsim scuze pentru eșec, dăm vina pe împrejurări și încercăm să ne convingem pe noi înșine că reușita depinde doar de noroc și nu de noi. Ne este mult mai facil să trecem peste insucces aruncând vina pe cei din jur, pe ghinion sau pur și simplu pe momentul nepotrivit. Asta nu înseamnă că uneori lucrurile rele nu se întâmplă fără voia noastră și că poate un gram de noroc ne-ar fi fost de mare ajutor.

    Greșala noastră este că vrem ca lucrurile să se întâmple și repede și bine. Pentru succes este nevoie de multă muncă, perseverență, exercițiu, curaj și mai ales de timp. Cu pași mici dar apăsați, cu obiective clare în minte și cu atingerea unor mici targe-turi poți rămâne motivat și concentrat pe țelul final.

    Nu te lăsa influențat de cei din jur care fie din invidie, fie din rea-voință încearcă să te descurajeze. Depășește-ți condiția, evoluează, crești, nu te descuraja și fă tot ce ține de tine pentru a-ți atinge obiectivul. Doar așa îți poți autodepăși limitele.

    Nu renunţa!! Pur şi simplu. Orice îţi vei propune poate fi realizabil. A găsi o motivaţie şi forţa de a o menţine mereu vie nu este uşor, însă nu uita că este întotdeauna posibil şi că depinde doar de TINE!

    Ana B.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: