spot_img
Altele
    AcasăEvenimentMaterial lemnos, confiscat de polițiști

    Material lemnos, confiscat de polițiști

    Sezonul rece crește numărul infracțiunilor în domeniul forestier. Oamenii legii au descoperit, în urma unor verificări, o societatea comercială cu punct de lucru în Godinești că expedia material lemnos fără documente de însoțire.

    Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au continuat verificările pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se comit in domeniul exploatării, depozitarii și comercializării masei lemnoase, efectuând un control la o societate comercială cu sediul fiscal în municipiul Oradea, județul Bihor și punct de lucru în comuna Godinești.

    “ in verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că societatea în cauză a expediat din platforma primara Godinești cantitatea de 417,63 mc stejar, fără a emite documente de însoțire a materialului lemnos”, a transmis IPJ Gorj.

    În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale a reprezentanților societății comerciale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și s-a dispus măsura complementara a confiscării valorice a materialului lemnos.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: