spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMaterial lemnos, confiscat de polițiști

  Material lemnos, confiscat de polițiști

  Sezonul rece crește numărul infracțiunilor în domeniul forestier. Oamenii legii au descoperit, în urma unor verificări, o societatea comercială cu punct de lucru în Godinești că expedia material lemnos fără documente de însoțire.

  Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au continuat verificările pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se comit in domeniul exploatării, depozitarii și comercializării masei lemnoase, efectuând un control la o societate comercială cu sediul fiscal în municipiul Oradea, județul Bihor și punct de lucru în comuna Godinești.

  “ in verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că societatea în cauză a expediat din platforma primara Godinești cantitatea de 417,63 mc stejar, fără a emite documente de însoțire a materialului lemnos”, a transmis IPJ Gorj.

  În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale a reprezentanților societății comerciale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și s-a dispus măsura complementara a confiscării valorice a materialului lemnos.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: