spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateLăzi de nisip pentru locurile de joacă

    Lăzi de nisip pentru locurile de joacă

    Lăzi de nisip, în locurile de joacă din Târgu Jiu. Pentru că modernizarea spatiilor destinate celor mici a însemnat sacrificarea zonelor cu nisip, atracție pentru cei mici, autoritățile au luat decizia de a amplasa lăzi cu nisip în zonele respective.

    În parcurile de joacă din Târgu Jiu este nevoie de intervenții constante. Mobilierul de joacă ridică cele mai mari probleme.

    „Zilele trecute, am fost alertați de câtre un cetățean de faptul că, într-un loc de joacă din municipiul Târgu Jiu, lanțul unui leagăn este rupt. O echipă de la sectorul de specialitate s-a deplasat la fața locului pentru constatare, iar în cursul zilei de ieri lanțurile au fost schimbate, leagănul devenind utilizabil.
    De cele mai multe ori, piesele distruse din spațiile de joacă ajung în acel stadiu nu din cauza celor mici, cei ce sunt beneficiarii reali ai acestor zone, ci din cauza celor care nu respectă regulamentul de utilizare al locurilor de joacă. În acesta sunt prevăzute date cu privire la modul de utilizare al elementelor, greutatea maximă suportată, sau vârsta maximă a celor ce pot utiliza mobilierul din spațiile de joacă.

    Știm că, pentru cei mici este foarte important să aibă un mediu sănătos și distractiv pentru a-și petrece timpul. De aceea, am înlocuit lanțurile de la toate leagănele.

    Datorită numărului mare de solicitări, în mai multe locuri de joacă urmează să pregătim câte o ladă de nisip, pentru ca cei mici să se poată bucura și să își poată pune în practică imaginația”, a transmis conducerea Edilitara Public SA.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: