spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPivot transferat de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Pivot transferat de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a reușit un nou transfer la echipa de baschet. După încetarea raporturilor contractuale cu pivotul Andriy Agafonov, oficialii grupării gorjene s-au orientat imediat pe piața transferurilor și au completat postul lăsat liber după încetarea colaborării cu Agafonov.

    CSM Târgu Jiu a ajuns joi la un acord cu Randall Jacob Brumant, care este noul pivot al grupării gorjene.

    Oficialii clubului au găsit rapid un înlocuitor după plecarea lui Agafonov. Noul pivot al echipei din Târgu Jiu a semnat până la finalul acestui sezon. Randall(Randy) Brumant este la prima experiență în Europa.

    Noul pivot al grupării gorjene s-a născut pe 3 decembrie 1998, în Huston, Texas. A urmat cursurile școlii Shout Kent School, în Connecticut, unde a deprins tainele baschetului. Apoi, Randall Brumant și-a continuat cariera baschetbalistică și a jucat în SUA în campionatul NCAA, timp de 4 sezoane, în perioada 2017-2022. În primele trei sezoane de NCAA, 2017-2020, pivotul de 201 cm a evoluat pentru Columbia Lions, echipa Universității Columbia, una dintre cele mai importante universități americane, cotată pe locul 7 în SUA.

    A urmat o pauză forță, de un an, în sezonul 2020-2021, care a fost anulat din cauza Covid-19. Datorită programului său de absolvire al studiilor universitare, Randall Brumant s-a transferat în 2021 la Universitatea Howard, unde a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa universității, în NCAA, la Howard Bison. La Howard, Randall Brumant a jucat în 29 de partide. A avut o medie de 9,4 puncte, 5, 2 recuperări și 2 pase decisive pe meci.

    Jucătorul american își face debutul la CSM Târgu Jiu, cel mai probabil în etapa a treia din Grupa 11-18, pe 4 martie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu CSM Focșani.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: