spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProfesorul învins de foştii şi actualii elevi!

    Profesorul învins de foştii şi actualii elevi!

    Gorjenii au pierdut meritat acasă în faţa Gazului

    Pandurii a pierdut din nou acasă. De data aceasta nu există nicio scuză pentru eşecul gorjenilor. Era de aşteptat ca antrenorul pandurilor, profesorul Cristi Pustai să rezolve ecuaţia din teren pentru că ştia toate necunoscutele foştilor elevi. Însă i-a scăpat ceva din vedere, proprii elevi. Astfel, în urma unor gafe hazlii, Gazul a luat trei puncte mari de la Târgu-Jiu.

    Trădaţi de propriile erori

    Degeaba Cristi Pustai i-a cunoscut pe foştii elevi pentru că problemele mari le-au creat actualii elevi. Aceştia din urmă au gafat impardonabil oferind două goluri cadou medieşenilor. Astfel, Pustai a fost învins de foştii dar şi de actualii elevi. Nimeni nu se putea aştepta la un meci spectaculos la Târgu-Jiu. Pandurii nu mai rupe gura târgului, iar Mediaşul a devenit o echipă pragmatică. Şi cam aşa a fost. Oaspeţii au deschis scorul la prima intrare în careu, ba chiar nici nu a fost nevoie să se întrebuinţeze serios pentru că în urma unei centrări, căpitanul Christou Paraskevas a deviat mingea în propria poartă. 0-1 din minutul 13. Oltenii parcă nu se regăseau, nu reuşeau să aducă mingea în preajma careului într-un mod organizat. Oaspeţii, pragmatici au degajat de fiecare dată balonul fără nicio jenă, aşa că meciul curgea spre un 0-1. Deşi Cristi Pustai le ştie punctele slabe celor de la Gaz Metan, jucători pe care i-a antrenat până în luna ianuarie a acestui an, Pandurii abia dac a ajuns de vreo două ori în careu, dar de fiecare dată mingea trimisă din lateral a trecut prin faţa porţii lui Buchta. Jocul pandurilor nu mergea, iar antrenorul aştepta pauza pentru a regla circuitele. Dar, surpriză, până la pauză Gazul a mai marcat o dată în minutul 42 şi tot în urma unei erori a pandurilor. Mingote a vrut să degajeze mingea, aceasta s-a oprit într-un jucător al oaspeţilor, iar Robertson a marcat. La 0-2, scorul pauzei, era greu de revenit. La vestiare, Pustai şi-a vărsat tot veninul acumulat în prima parte, iar asta s-a văzut în jocul pandurilor care au devenit mai inspiraţi în faţa de atac. Măcar la nivelul construcţiei jocului. Au apărut şi ocaziile, dar Buchta a reuşit să evite golul la reluările spre poartă ale lui Paraskevas sau Eric. Jocul mergea spre 0-2, însă din senin a apărut o mică fisură în jocul oaspeţilor, iar Buleică a redus din handicap. Era minutul 88, cam târziu, însă golul marcat a fost până la urmă doar golul e onoare. S-a terminat 1-2, eşec important pentru Pandurii înaintea meciului de joi cu Pacos Ferreira.

    Arbitraj sâcâitor

    Meciul de la Târgu-Jiu a fost condus la centru de un arbitru tânăr, Marcel Bîrsan. Acesta a avut o manieră ciudată de a arbitra, fragmentând deseori jocul. Totuşi, centralului nu i se poate reproşa vreo fază importantă, ba chiar şi căderea în careu a lui Nicoară a fost apreciată corect de către Bîrsan. Fiind tânăr şi lipsit de experienţă, Bîrsan a oprit de multe ori jocul deşi poate nu trebuia.

    Lume puţină la meci

    La jocul de pe Municipal nu au asistat prea mulţi spectatori. Circa 3.000 de oameni au venit să vadă Pandurii, una din explicaţiile absenţei fanilor fiind legată de faptul că jocul s-a disputat sâmbăta atunci când mulţi târgujieni sunt plecaţi din localitate la „ţară”. Cei prezenţi au fost apatici, rare fiind momentele în care au încurajat echipa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: