spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateAmbulanțierii cer îmbunătățirea accesului la Spitalul Județean

  Ambulanțierii cer îmbunătățirea accesului la Spitalul Județean

  Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Gorj solicită îmbunătățirea accesului în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Cele mai multe probleme sunt la Spitalul din strada Progresului. Aici există o rampă foarte veche, aflată în dotarea unității medicale, încă de când a fost construit spitalul. Rampa de acces pentru ambulanțe nu mai corespunde standardelor actuale. În timp salvările au devenit tot mai mari, iar acum nu mai pot intra pe rampa subdimensionată, a declarat Cristi Aldescu, președintele Sindicatului Ambulanța Gorj, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

  Este nevoie ca rampa de acces pentru ambulanțe să fie extinsă, în așa fel încât salvările să poată să urce până la ușa de intrare în unitatea medicală. Astfel, pacienții nu vor mai fi scoși în ploaie, căldură sau în frig, ci vor fi introduși direct în spital.

  Cristi Aldescu, președintele Federației Naționale Ambu San, a menționat că trebuie să fie îmbunătățit accesul și la rampa spitalului din strada Tudor Vladimirescu. Acolo era un prag greu de trecut cu targa sau cu scaunul rulant. Pentru siguranța pacienților, ar fi nevoie ca toate intrările în unitatea medicală să fie reabilitate și modernizate, este de părere sindicalistul Cristi Aldescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: