spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateBătaie pe posturile de ofițer din IPJ Gorj

  Bătaie pe posturile de ofițer din IPJ Gorj

  Zeci de candidați vor participa sâmbătă la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj pentru ocuparea a 10 posturi de ofițer. Acestea sunt scoase la concurs din sursă externă.

  Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru 10 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă. Înscrierile se fac online până în data de 5 noiembrie. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

  Posturile scoase sunt în specialitățile relații publice, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, implementare proiecte, investigații criminale și investigarea criminalității economice. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs. Proba scrisă a concursului va avea loc sâmbătă, după cum au precizat reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: