spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCând începe asfaltarea pe centura Municipiului Târgu Jiu!

  Când începe asfaltarea pe centura Municipiului Târgu Jiu!

  Noi planuri pe centura Municipiului Târgu Jiu. După mai multe discuții în contradictoriu și vizite inopinate, autoritățile susțin că pe șantier va începe turnarea asfaltului. Construtorul a anunțat că așteaptă un aviz pentru a trece la cea mai importantă etapă.

  Prefectul județului este cel care menține dialogul cu societatea care a căștigat această lucrarea. În urma ultimelor discuții purtate, Corneliu Răducan Morega anunță că va începe asfaltarea zonei. “În aproximativ două săptămâni vor începe lucrările de asfaltare pe centura MUnicipiului Târgu Jiu. La început pe porțiunile experimentale, cele care au fost cu problem, după care lucrările se vor extinde. Fac un apel la toți cetățenii care sunt dornici să se angajeze, pentru că cei de la societatea SECOL au transmis că au nevoie de oameni, să se adreseze reprezentanților societății pentru angajare”.

  Lucrarea necesită aprobare de la centru.“Este vorba de o aprobare care trebuie să vină la cererea transmisă către CNAIR. Vorbim de o încercare de a asfalta acele loturi cu probleme. La un moment dat pânza freatică a fost dată la o anumită cotă și s-a constatat că pânza freatică este mai sus decât era în proiect. Acum trebuie făcute îmbunătățiri la sistemul de fundare. Se așteaptă aprobarea de la București tocmai pentru că încearcă să se rezolve aceste loturi care au fost cu probleme”, a mai transmis Răducan.

  În privința angajărilor, prefectul susține “sper că vor găsi oameni pentru că salariile nu sunt tocmai mici. Se știe că salariul minim este de 3000 RON, pentru angajați în construcții, cu un impozit puțin mai diferit față de restul impozitelor, astfel încât oamenii vor primi în mână aproximativ 2400 RON. Eu zic că este un salariu care te poți descurca”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: