spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateContre pe seama mijloacelor de transport uzate, folosite de Transloc

  Contre pe seama mijloacelor de transport uzate, folosite de Transloc

  Un nou scandal la Transloc. Consilierii opoziției acuză conducerea că face afaceri în defavoarea unității de stat. Eduard Lădaru susține că Mihai Paraschiv umple parcul auto Transloc cu rable aduse prin sistem leasing .

  Consilierul social-democat așteaptă un răspuns de la Instituția Prefectului după ce a contestat bugetul societății Transloc. Eduard Lădaru afirmă că Mihai Parashiv încalcă legea. “Este vorba tot de bugetul societății Transloc S-au închiriat niște autobuze și este interzis. Conform legii acestea trebuiau să fie în proprietatea Transloc sau să fie achiziționate prin leasing. Domnul Paraschiv confundă legea care prevede achiziționarea acestor mijloacele de transport moderne prin leasing cu chestiuni de închiriere ale unor autobuze care au fost scoase din uz în străinătate și aduse de către domnia sa ,gratuit în municipiul Târgu Jiu, prin firma finului domniei sale, și de acolo acesta le-a închiriat. Nu poți să spui că un contract de închiriere sau un contract de prestări servicii este un contract de leasing. Se vede foarte clar că domnul Paraschiv se înfundă în jeaful pe care l-a programat la societatea Transloc. Am depus o conetstația la Instituția Prefectului și aștept un răspuns”, a transmis consilierul local Edurad Lădaru.

  În replică, directorul Transloc suține că s-a ajuns în situația de față deoarece consilierul PSD s-ar fi opus modernizării parcului auto. Mihai Paraschiv afirmă că este nevoie de aceste mijloace de transport deoarece, în curând, troleele nu vor mai putea circula. “Domnul Lădaru are o problemă, a blocat orice acțiune de-a noastră de a încerca să înlocuim vechile autobuze Transloc. Am explicat că atunci când rețeaua de contact va fi modernizată nu vom mai putea folosi troleele și vor avea nevoie de cel puțin 11 mijloace de transport. Am ajuns în momentul în care să nu mai putem asigura cursele. Am găsit o formă de închiriere pe termen scurt. Din informațiile pe care le avem, cetățenii au fost foarte mulțumiți de aceste mijloace de transport pentru că sunt într-o stare foarte bună. Nu s-a pus niciodată problema de a le prelua pe acelea. Aceste autobuze sunt în contract de comodat. Am plătit pentru ele, în funcție de negocierea purtată între 3000 de lei și 10.000 de lei, un preț mic comparativ cu alte cazuri din Timișoara, Deva sau Craiova”, a transmis Mihai Paraschiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: