spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateEveniment internațional găzduit de Universitatea „Constantin Brâncuşi”

  Eveniment internațional găzduit de Universitatea „Constantin Brâncuşi”

  Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, săptămâna trecută, cea de-a patra ediție a evenimentului „International Week in UCB“. La acest eveniment au participat reprezentanți ai unor universități de prestigiu din Grecia, Germania, Ucraina, Turcia și Republica Moldova.

  „Evenimentul este inclus ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Un pas înainte pentru internaționalizarea în UCB” (Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, CNFIS-FDI-2021-0381), derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, director de proiect prof.univ.dr. Liviu Marius Cîrțînă.

  Participanți au fost reprezentanți ai unor universități de prestigiu din Grecia, Germania, Ucraina, Turcia și Republica Moldova, precum și reprezentanți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Programul International Week in UCB – ediția a IV-a a  avut ca tematică: Viața academică în perioada pandemiei. Au fost purtate discuții și prezentări referitoare la modul de desfășurare a cursurilor cu studenți în universități, educația online, eficiența actului educațional online, precum și strategii de organizare a predării-învățării online pentru viitor.

  Având în vedere contextul epidemiologic, determinat de pandemia SARS-CoV-2, evenimentul s-a desfășurat online, prin instrumentele puse la dispoziție de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu“, se arată într-un comunicat de presă al Universității „Constantin Brâncuşi”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: