spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjenii care își vor decora casa cel mai frumos vor fi premiați

  Gorjenii care își vor decora casa cel mai frumos vor fi premiați

   

  Gorjenii pot câștiga TROFEUL „Magia Crăciunului la tine acasă” pentru cel mai frumos decor de Crăciun al unei case, dacă participă la cea de-a doua ediție a concursului „Decorează de Crăciun”.

  Aceștia sunt invitați să se alăture temei concursului și să aducă atmosfera sărbătorilor de iarnă la ei în acasă. Gorjenii se pot înscrie până pe 24 decembrie. Participanții trebuie să trimită trei fotografii cu decorațiunile de Crăciun din locuința lor. „Pe lângă exteriorul locuinței, se acceptă inclusiv înscrierea grădinii locuinței sau, după caz, terasa exterioară / balconul exterior (în cazul blocurilor de locuințe).

  Se vor lua în considerare dacă acestea sunt decorate cu ornamente luminoase sau alte decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, însă mai multe detalii, inclusiv despre cum vă puteți înscrie găsiți pe pagina de Facebook a Organizației SPECIAL FRIENDS“, se arată într-un comunicat.

  În ce vor consta premiile

   

  Câștigătorul celui mai frumos decor de Crăciun al unei case primi o ședință foto oferită de Cătălin Gogan, trofeul concursului, dar și alte premii. „De asemenea, se va premia locul 2 și 3, iar în funcție de numărul de like-uri primite va exista și un premiu online.

  Prin acest concurs organizat pentru al doilea an consecutiv în județul Gorj, Organizația „SPECIAL FRIENDS” – inițiatorul proiectului, urmărește implicarea cetățenilor în comunitatea locală, îmbunătățirea calității vieții și bineînțeles, recompensarea acestora pentru eforturile depuse în scopul înfrumuseţării localității“, a transmis organizația SPECIAL FRIENDS din Târgu Jiu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: