spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎncă o grădiniță finalizată la Târgu Jiu

  Încă o grădiniță finalizată la Târgu Jiu

  Grădiniță „Mihai Eminescu”, de pe strada Olari, este pregătită să își primească micii preșcolari. Unitatea recent realizată a fost dotată cu mobilier. Este cea de-a doua grădiniță, din zona de sud a orașului, finalizată pentru promoția curentă.

  „A sosit și mobilierul pentru Grădinița „Mihai Eminescu” din Olari. Urmează recepția, iar instituția așteaptă deja copiii.
  Aici am extins spațiile existente cu un nou corp de clădire și am reabilitat vechile spații. Părinții din zona de Sud a municipiului, care și-au înscris copiii la această unitate de învățământ, vor putea observa lucrările de calitate și mobilierul nou pe care l-am achiziționat. Cei mici se vor bucura de spațiile generoase și de atenția deosebită a cadrelor.
  Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro, din fonduri europene, fiind foarte necesară mai ales în contextul regulilor impuse de pandemie. Continuăm investițiile în învățământ și punem pe primul loc calitatea. Copiii noștri merită tot ce este mai bun!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: