spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateInstalațiile electrice din clădirile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vor fi...

  Instalațiile electrice din clădirile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vor fi înlocuite

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vrea înlocuiască instalațiile electrice din toate cele trei clădiri în care își desfășoară activitatea.

  „S-a depus un proiect și se așteaptă finanțarea pe fonduri europene pentru creșterea siguranței pacienților în Spitalului Județean de Urgență, care constă în înlocuirea întregii instalații electrice la întreg spitalul în toate cele trei locații. Acolo unde a fost schimbat nu se va mai interveni“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu .

   

  Senzori de fum și oxigen

   

  De asemenea, o, altă componentă a proiectului se referă la montarea de senzori pentru fum și detectare oxigenului în cantități ridicate. „Se vor reface instalațiile de oxigen la nivelul întregului spital și montarea de senzori de detecție de incendii la toate secțiile , cât și de oxigen. A fost depus studiul de fezabilitate și am speranța că va fi aprobat, astfel încât tot spitalul să aibă autorizații de la ISU“, a mai precizat Dumitru Vienescu la o emisiune de la Radio Omega.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: