spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateMinistrul Energiei, Virgil Popescu: ”NU există argumente pentru creşteri nejustificate şi explozive...

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu: ”NU există argumente pentru creşteri nejustificate şi explozive ale preţurilor””

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, face din nou un apel la calm şi îndeamnă oamenii să nu stea la cozi la benzinării, dând asigurări că există suficiente stocuri de carburant şi nu sunt argumente pentru creşteri explozive ale preţurilor.

  „Fac un nou apel la calm: nu stați la cozi. Avem suficiente stocuri, deci NU există argumente pentru creșteri nejustificate şi explozive ale preţurilor. Să nu ne lăsăm angrenaţi într-un război hibrid, mai ales în actualul context regional de securitate. Aşa cum a anunţat şi prim ministrul Nicolae Ciucă, instituţiile abilitate vor demara acţiuni ample de control la benzinării pentru că NU VOM PERMITE SPECULA! Să nu intrăm în jocul celor care doresc destabilizarea României!”, a scris Popescu miercuri seara pe pagina sa de Facebook.

  Benzinăriile din Gorj dar și din întreaga țară au fost asaltate de şoferi, miercuri seara, speriaţi că preţul carburanţilor va depăşi 10 lei pe litru din această noapte, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, traficul fiind dat peste cap din cauza cozilor imense de maşini.

  Creșterile într-adevăr s-au văzut la pompă. Pe măsură ce isteria lua amploare unii comercianți au speculat momentul și au crescut excesiv prețurile, ajungând până la 13 lei/litru.

  Din informațiile noastre deja reprezentanții OPC le-au făcut o vizită pentru a le cere explicații pentru mărirea nejustificată a carburanților.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: